Nyheter & Debatt

Dentsu X leverer varene til Wolt: – Danket ut ti andre byråer

Wolt starter samarbeidet med Denstu X allerede 1. november i år.

RED dentsu X blir spydspiss internasjonalt – endrer navn til dentsu X

Som et svar på den endrede utviklingen i markedet, samt en kundeportefølje med stadig økende behov for internasjonal tilstedeværelse, ser RED dentsu X et behov for å endre seg. Nå videreutvikles byrået til å bli en spydspiss internasjonalt, og bytter dermed navn til dentsu X.

Har du hørt? Oppmerksomhetsstudie på lyd

Radio og podcast har vært de store vinnerne i et fallende mediemarked i 2023. Er annonsørene inne på rett spor når kampen om kundenes oppmerksomhet hardner til og budsjettene strammes inn? En ny undersøkelse fra dentsu innen oppmerksomhet har klart å dokumentere i hvilken grad folk aktivt lytter til reklame på radio, podcast og musikkstrømmeplattformer. Og ja, de hører etter!

dentsu X henter digital rådgiver fra Apotek 1

- Vi er ekstremt heldig som får om bord en person med så sterk digital kompetanse og et brennende engasjement for faget. Kort fortalt er Daniel en skikkelig innertier for oss i RED dentsu X, sier Adrien Bjørnskau, Managing director i RED dentsu X.

Lengre reklamefilmer gir opp til 4.5 ganger så høy effekt på salget

I et innlegg denne uken tar Glenn Engebretsen opp hvordan antall sekunder aktiv oppmerksomhet henger sammen med økt salg i en studie fra Australia. Vi i RED dentsu X har sett på hvordan dette er for det norske markedet, og resultatene viste at reklamefilmer som er dobbelt så lang kan gi så mye som 4,5 ganger høyere effekt på salget.

dentsu X kåret til Media Network of the Year i Eurobest

RED dentsu X er svært stolt over at vi sammen med vårt internasjonale nettverk dentsu X ble kåret til Media Network of the year 2022 i Eurobest. Denne prisen viser styrken i vårt vidstrakte nettverk på tvers av Norden, Europa og resten av verden.