RED Dentsu X
Redaksjonen
Send e-postKontakt RED Dentsu X

RED dentsu X blir spydspiss internasjonalt – endrer navn til dentsu X

Som et svar på den endrede utviklingen i markedet, samt en kundeportefølje med stadig økende behov for internasjonal tilstedeværelse, ser RED dentsu X et behov for å endre seg. Nå videreutvikles byrået til å bli en spydspiss internasjonalt, og bytter dermed navn til dentsu X.
Publisert: 26. september, 2023

 

Byrået ble etablert i 2005, og har siden den gang befestet seg som en av de største utfordrerne på det norske mediebyråmarkedet. Etter at byrået ble en del av dentsu i 2018 gikk det inn i det globale nettverket dentsu X, som er til stede i over 55 land. RED dentsu X har siden da vokst til å bli en spydspiss for dentsu X i Europa, og har siden den gang påvirket sterkt utviklingen av nettverket. dentsu X er i dag verdens raskest voksende byrågruppering fire år på rad ifølge RECMA.

 

– Vi skal fortsette å være et toneangivende byrå. dentsu X er bygget på solid samhandling mellom egne, kjøpte og fortjente kanaler både strategisk og som aktivitetsarenaer. Vi skal fortsette å ha fokus på forretningsresultatene til kundene våre, og tror på kraften i kreativitet, fundamentert på en forståelse av forbrukernes underliggende motivasjoner. Vi har alltid utfordret bransjen og gått nye veier for å levere vekst og resultater for våre kunder, sier Adrien Bjørnskau, byråleder i dentsu X.

 

dentsu X i Norge er ikke bare et kraftsentrum i Norden, byrået sees også på som en ledestjerne i det globale dentsu X nettverket. Byrået tar også nå et steg lenger internasjonalt for å møte de endrede behovene til eksisterende og nye kunder som SATS, Entercard, Tibber m.fl. Med økt internasjonal tilstedeværelse vil dentsu X kunne møte den nye hverdagen med et styrket tilbud til kundene og markedet. Alt fra avanserte løsninger som salgsmodellering og dashboards til kreative innholdsløsninger på tvers av landegrenser i dentsu X. – Dette for å gi kundene våre en forretningsmessig fordel overfor sine konkurrenter, sier Bjørnskau.

 

Det byrået i alle har år har gjort lokalt er det samme som dentsu X står for globalt. – Mediekjøp, innsikt, teknologi og kreativitet – alt under samme tak – det er dette som er dentsu X metoden, og som dentsu X-selskaper i andre markeder nå bruker som et forbilde for hvordan de selv skal rigge seg for å kunne levere på behovene i dagens marked.

 

 

 

Skrevet av:
RED Dentsu X / Redaksjonen /
Send e-postKontakt RED Dentsu X