RED Dentsu X
Redaksjonen
Send e-postKontakt RED Dentsu X

dentsu X med 2 x Gull og Bronse i årets Performance Awards

Vi i RED dentsu X er utrolig stolte over å få finalist-plassering med hele seks caser i årets Performance Awards! Vi stiller sterkt med kunder som Bohus, FINN og Strim og gleder oss til prisutdelingen den 20.oktober
Publisert: 13. oktober, 2022

Vi er kjempestolt av våre kunder og ikke minst våre flinke medarbeidere som har stått i spissen for alt det bra arbeidet som er gjort i år!

Totalt var  dentsu X på topplisten med seks caser! Og vi høstet inn Gull i Online Performance, Gull i Best bruk av Data og Bronse i Offline Performance

 

Under er komplett finalist liste over dentsu X casene med tilhørende priser. Vi gratulerer våre kunder Bohus og Strim med velfortjente edle metall:

 

ONLINE PERFORMANCE                 

  • GULL:  dentsu X: «Strim «Kraftig vekst med rett kombinasjon av mental og fysisk tilgjengelighet» for Strim

 

BEST BRUK AV DATA

  • GULL: dentsu X: «Strim «Kraftig vekst med rett kombinasjon av mental og fysisk tilgjengelighet» for Strim

 

OFFLINE PERFORMANCE 

  • BRONSE: dentsu X: «Markedsleder og salgsvekst med innhold på egen nettside» for Bohus

 

 

 

Årets jury i «Performance Awards» har bestått av totalt 30 jurymedlemmer, i tillegg til de tre jurylederne Lars Rimstad (teamleder og digital rådgiver i TRY Opt), Cathrine Aarvold Hofland (head of Digital i dentsu X) og Morten Bergestad (leder for Performance Marketing og SEO hos Knowit Experience Oslo). Årets jurygeneral er Vivian Vestre, som er digitalsjef i i PHD. – Det har vært veldig tøff konkurranse i år. Det har vært veldig gøy å se bredden i både kategorier og bransjer på de innsendte bidragene. Det er mange kampanjer av høy kvalitet i bransjen og det gjøres en solid jobb med å dokumentere resultater. Dette har ført til mange gode diskusjoner i juryene, sier jurygeneral Vestre.

 

Skrevet av:
RED Dentsu X / Redaksjonen /
Send e-postKontakt RED Dentsu X