RED Dentsu X
Redaksjonen
Send e-postKontakt RED Dentsu X

dentsu X henter digital rådgiver fra Apotek 1

- Vi er ekstremt heldig som får om bord en person med så sterk digital kompetanse og et brennende engasjement for faget. Kort fortalt er Daniel en skikkelig innertier for oss i RED dentsu X, sier Adrien Bjørnskau, Managing director i RED dentsu X.
Publisert: 19. september, 2023

Som følge av økt oppdragsmengde fra eksisterende og nye kunder er det behov for flere senior ressurser, spesielt innenfor det digitale. Daniel Glasø kommer fra rollen som digital markedsfører hos Apotek1, her han har jobbet de siste 5 årene. Daniel har i tillegg til dette også bakgrunn som konsulent i Geelmuyden Kiese og som faglærer i markedsføring på Fagskolen Kristiania.

 

– Vi synes bakgrunnen til Daniel er utrolig spennende. I tillegg til å ha vært ledende i den digitale markedsføringen til en av Norges største apotekkjeder, har han også et stort engasjement, både som faglærer i digital markedsføring og som programleder for en ukentlig podcast. Han vil være en viktig bidragsyter til å vokse vår faglige kompetanse og sikre at kundene våre alltid ligger i front når det kommer til det digitale, sier Janine Lauritzen Roth, head of digital i dentsu X.

 

Daniel Glasø trer inn i rollen som digital lead og startet i dentsu X 1.august. Han vil bidra inn på kundeteamene på noen av byråets viktigste kunder.

 

– Den faglige tyngden som er i byrået var virkelig noe som trigget meg, når du da blander det med mulighet til å jobbe med de beste kundene var jeg ikke tvil om at dette var noe for meg! Det har vært en nydelig tid i Apotek 1, men når et byrå som denstu X kom på banen, med den faglige tyngden og den kundebasen, føltes det riktig for meg å melde overgang sier Daniel.

Skrevet av:
RED Dentsu X / Redaksjonen /
Send e-postKontakt RED Dentsu X