RED Dentsu X
Redaksjonen
Send e-postKontakt RED Dentsu X

Janine blir den nye digitalsjefen i dentsu X

RED dentsu X har funnet sin nye digitalsjef innenfor egne rekker. Janine Lauritzen Roth rykker nå opp i selskapet og inn i ny stilling i mediebyrået
Publisert: 15. mars, 2023

Janine kommer fra rollen som kundedågiver i mediebyrået, der hun blant annet har vært ansvarlig for FINN og Lerum. Janine trer nå inn i ledelsen og vil lede dentsu X sin digitale avdeling fremover, samtidig som hun vil fortsette å ha et ansvar innenfor kunderådgivning.

 

  • Janine er en av våre store ledertalenter innenfor dentsu X, og det er selvfølgelig ekstra gledelig når slike muligheter byr seg og man kan gi henne en rolle som er helt perfekt for henne, sier Adrien Bjørnskau, Managing director i dentsu X.

 

Økt oppdragsmengde fra både eksisterende kunder, samt nye kunder som Storytel, SATS, Statens Vegvesen m.fl. gjør at det er behov for nye ansatte, og det er stort behov for digital kompetanse på disse nye kundene. Janine sin jobb blir å strukturere prosesser og bygge sterke team som sikrer at det digitale løpet til kundene er ivaretatt.

 

  • Etter mange år i RED, er jeg veldig takknemlig og ydmyk for å få lov til å drive den digitale avdelingen vår videre, med så mange dyktige mennesker rundt meg. Og ikke minst få lov til å ta del i ledergruppen i et selskap jeg nærmest har vokst opp i. Jeg gleder meg enormt, sier Janine Lauritzen Roth.
Skrevet av:
RED Dentsu X / Redaksjonen /
Send e-postKontakt RED Dentsu X