RED Dentsu X
Redaksjonen
Send e-postKontakt RED Dentsu X

dentsu X styrker laget med ansettelser fra TV2 og Vipps

Etter en vinter med sterk kundevekst er det svært gledelig å kunne ta imot en herlig blanding av erfarne seniorer og unge ambisiøse talenter. Ekstra gledelig er det alltid når tidligere ansatte velger å returnere til familien - dette setter vi stor pris på
Publisert: 28. februar, 2023

 

Økt oppdragsmengde fra både eksisterende kunder, samt nye kunder som SATS, Storytel og re:member m.fl. gjør at det er behov for nye ansatte, og det er spesielt mye digital kompetanse som kommer inn i mediebyrået denne gang.

 

 

En av disse er Sophie Parker som kommer over fra TV2 der hun var digitalt byråansvarlig. Sophie har også lang fartstid i mediebyrå der hun tidligere har jobbet i OMD innenfor Audio/Video avdelingen som både rådgiver og planner.

Esra Maloku har tidligere jobbet i RED dentsu X sitt performancemiljø og har nå valgt å komme tilbake. I mellomtiden har hun jobbet for Noobwork sin E-sports satsing Heroic som creator manager.

 

For å styrke det digitale teamet ytterligere har Mille Fusdahl kommet om bord som digital activation lead. Mille har tidligere erfaring fra Vipps. Hun får selskap av Julie Amanda Skeie som også trer inn i tilsvarende stilling som digital activation lead. Julie har nylig fullført bachelorgrad i digital kommunikasjon og markedsføring ved Handelshøyskolen BI.

Skrevet av:
RED Dentsu X / Redaksjonen /
Send e-postKontakt RED Dentsu X