RED Dentsu X
Redaksjonen
Send e-postKontakt RED Dentsu X

dentsu X presenterer på Dialogkonferansen – Tirsdag 20.Sept

Skal du på Dialogkonferansen i Gøteborg 19-21.sept? RED dentsu X ved Kine Wølneberg og Inge Hofstad Kjeilen vil holde foredraget "Hva kan Fantasy Premier League lære oss for å gi bedre effektmåling?" på Future-scenen Tirsdag 20.sept kl 10.25. Vi gleder oss til å se deg der!
Publisert: 7. september, 2022

I den siste tiden har det gått en veldig spennende debatt i bransjen om målingene til de internasjonale plattformene, og hvorvidt dette tegner et korrekt bilde av salgseffekten.  De internasjonale plattformene som Facebook, Snapchat og Google rapporterer gjerne alle at salget kom fra dem fordi du ble eksponert for en annonse der. Selv om vi som bransje er dyktige markedsførere så klarer vi neppe å selge det samme produktet tre ganger til samme person. Vi beveger oss inn i en tid der måling av markedsføring blir stadig vanskeligere, derfor er vi som bransje helt avhengig av en løsning som gir oss objektive svar på hva hver kanal bidrar med for å gjøre bedre valg!

dentsu X har gjennomført et spennende analyseprosjekt de siste månedene som her vil presenteres av Kine og Inge. De vil avsløre en rekke spennende funn som viser det egentlige salget de utenlandske plattformene faktisk bidrar med, hva hver av de øvrige mediekanalene bidrar med, og hvorfor dette er den mest korrekte måten å jobbe med effektmåling i årene fremover.

Detaljer:

Tittel: Hva kan Fantasy Premier League lære oss for å gi bedre effektmåling

Scene: The Future

Når: Tirsdag kl. 10:10 – 10:30
Språk: Norsk

Mer info og påmelding her: https://www.dialogkonferansen.no/program

Skrevet av:
RED Dentsu X / Redaksjonen /
Send e-postKontakt RED Dentsu X