#   /   #
Inge Hofstad Kjeilen
Inge Hofstad Kjeilen
Innovation Director
RED dentsu X
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen

Red dentsu X øker staben med 8 nye ansatte – Blanding av erfarne seniorer og unge talenter

Økt oppdragsmengde fra både nye og eksisterende kunder gjør at det er økende behov for nye hoder i Red dentsu X. Nå øker de staben med åtte nye kollegaer for å styrke den digitale riggen.
Publisert: 17. desember, 2020

 

Økt oppdragsmengde fra både nye og eksisterende kunder gjør at det er økende behov for nye hoder i Red Dentsu X. Nå øker de staben med åtte nye kollegaer for å styrke den digitale riggen.

– Vi føler oss privilegerte som kan ønske så mange nye og dyktige kolleger velkommen til oss, til tross for den krevende perioden næringslivet har vært gjennom i år. Ekstra gledelig er det alltid når vi tar imot en herlig blanding av erfarne seniorer og unge ambisiøse talenter, sier Red Dentsu X-sjefen, Christian Espeseth, til Kampanje

To av dem er Silje Lyche Sjøberg og Madelen Nilsen som kommer fra henholdsvis Mediacom og United Influencers. Begge starter opp i stillinger som digital lead og på det digitale teamet får de også med seg Ole Tobias Mehn-Andersen og Nicolai Hansen.

Leder i Red Media, Adrien Bjornskau, forteller at de med disse ansettelsene føler seg trygge på å beholde posisjonen som ledende i bransjen i årene som kommer.

– Vi er veldig fornøyde med at Silje, Madelen, Ole Tobias og Nicolai har kommet om bord for å bidra til å utvikle og utfordre oss videre innenfor alt digitalt, sier han

Også på fagområdet performance ansettes det fire nye hvorav to av dem kommer rett fra skolebenken på BI. De to er Esra Maloku og Anna Høiland. Begge vil jobbe som spesialister på betalte medier, med fokusområder som sosiale medier og betalt søk. Helene Lundeberg Lindstøl skal styrke teamet på CRO, og Iris Hemgren trer inn i en rolle som prosjektleder.

Til tross for korona-pandemien skal fagområdet ha holdt seg sterkt gjennom 2020.

– Vi er derfor veldig fornøyde med å kunne styrke vår satsing på dette området med hele fire nye talenter. Det er spesielt betalte medier som forsterkes ytterligere med to nye hoder, sier Thomas Faye Willoch, leder for Performance.

 

Artikkelen er hentet fra:

https://www.kampanje.com/jobb/2020/12/red-dentsu-x-ansetter-atte-nye—blanding-av-erfarne-seniorer-og-unge-talenter

Skrevet av:
Inge Hofstad Kjeilen / Innovation Director / RED dentsu X
Inge er leder for innovasjon i RED dentsu X, som inkluderer utvkling av nye produkter, løsninger og teknologier som våre kunder har behov for i sitt markedsføringsarbeid. Inge er også ansvarlig for forretningsutvikling i RdX
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen