Inge Hofstad Kjeilen
Inge Hofstad Kjeilen
Innovation Director
RED dentsu X
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen

RED dentsu X henter tilbake tidligere kolleger fra Hensikt og Nucleus

RED dentsu X styrker sitt digitale team med to nye seniorressurser, Cathrine Hofland og Lindis Abrahamsen. Begge er tidligere ansatte som nå returnerer tilbake til selskapet.
Publisert: 16. september, 2021

RED dentsu X henter tilbake tidligere kolleger fra Hensikt og Nucleus

 

– Ingenting gleder oss mer enn å kunne ønske nye og dyktige kolleger velkommen til oss. Ekstra gledelig er det alltid når tidligere kolleger ønsker å returnere – da tar vi imot de med åpne armer, sier Christian Espeseth, administrerende direktør i RED dentsu X.

 

Bakgrunnen for ansettelsene er økt oppdragsmengde fra eksisterende kunder samt en rekke nye kunder byrået har vunnet i 2021, deriblant Sonans, Byggmakker, Bjørknes Høyskole, Colosseum Tannlege m.fl. Dette gjør at det er økende behov for nye senior ressurser, spesielt innenfor det digitale.

 

Cathrine Hofland kommer fra stillingen som Head of Media i Nucleus og returnerer til RED dentsu X i ny stilling som leder for betalte medier. Her vil hun være ansvarlig for teamet som håndterer søk og sosiale medier. Cathrine har tidligere jobbet for blant annet Boston Consulting Group, og har en mastergrad i markedsføring.

– Pandemien har ført til at både volum og konkurranse har økt kraftig innen betalt søk og sosiale medier. Derfor er det ekstremt viktig for våre kunder å ha gode strategier på plass. Med Cathrine som leder for disse fagområdene vil vi sikre den høyeste kvalitet i leveransene fra våre team. Vi gleder oss til å feire gode resultater med våre kunder i tiden som kommer sier Thomas Faye Willoch, Managing Director Performance i RED dentsu X.

 

Lindis Abrahamsen har tidligere vært Ad Operations manager i RED dentsu X, og returnerer nå til en senior stilling som digital lead i selskapet. Det siste året har Lindis jobbet hos Hensikt som digital rådgiver.

– Lindis er en stjerne innenfor det digitale, og vi var svært fornøyde når hun ønsket å komme hjem igjen til RED dentsu X. I sin nye stilling som digital lead vil hun sikre at våre kunder alltid ligger i front innenfor bruk av digitale kanaler for å nå sine forretningsmål sier Adrien Bjornskau, Leder Media.

 

 

 

Skrevet av:
Inge Hofstad Kjeilen / Innovation Director / RED dentsu X
Inge er leder for innovasjon i RED dentsu X, som inkluderer utvkling av nye produkter, løsninger og teknologier som våre kunder har behov for i sitt markedsføringsarbeid. Inge er også ansvarlig for forretningsutvikling i RdX
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen