a-jobbe-i-red-dentsu-x
a-jobbe-i-red-dentsu-x
Send e-postKontakt a-jobbe-i-red-dentsu-x

Slik er det å jobbe i RED dentsu X

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Performance-avdelingen i RED dentsu X? Noen av våre nyeste medarbeidere deler sine førsteinntrykk og erfaringer i jobben.
Publisert: 16. april, 2021

Lurer du på hvordan det er å jobbe i Performance-avdelingen i RED dentsu X? Noen av våre nyeste medarbeidere deler sine førsteinntrykk og erfaringer i jobben.

Se om det er noen ledige stillinger hos oss!

Anna Høiland
Betalte medier-spesialist

Bachelor i Markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI.

Hvorfor søkte du?

Etter jeg fullførte bachelorgraden min i markedsføringsledelse ønsket jeg en jobb som var relatert til utdannelsen min, pluss at jeg alltid har ønsket en jobb innen markedsføring. Jeg fikk vite om RED dentsu X igjennom den første jobben jeg hadde etter studiene, og så med en gang at det så ut som en utrolig fin og morsom arbeidsplass. Jeg fikk bare rett og slett en god følelse og sendte søknad. Jeg så også at fokus på kompetanseutvikling og selvutvikling ble verdsatt, noe som var viktig for meg med tanke på at jeg ikke hadde relevant erfaring fra før.

Hvordan er det å jobbe her?

Det har vært over all forventning. Det er alltid spennende når man begynner i ny jobb, og det har vært helt fantastisk hittil. Det er kjempekult å få mer og mer ansvar for hver dag som går, i tillegg til at man lærer noe nytt hver dag. Å jobbe med store kunder er utrolig spennende og lærerikt. Det er et relativt ungt miljø og syntes alle kollegaene mine er supre! Selv om vi er på hjemmekontor om dagen, har jeg det fortsatt fint med kollegene mine på teams, og gleder meg så mye til dagen vi kan samles på kontoret igjen!

Hva har overrasket deg mest til nå?

Jeg ble veldig overrasket over hvor trygt og godt man blir tatt i mot i red. Jeg hadde jo så klart forventet en fin opplæringsprosess, men at jeg ble så godt tatt vare på gikk over all forventning. Alle på teamet er så gode på å hjelpe til når det trengs, og er ivrig til å vise meg nye ting. Man får en bratt, men behagelig læringskurve som jeg mener har gjort at jeg har lært mye raskere og blitt mer ivrig etter å lære mer. I tillegg syntes jeg det er et stort pluss at vi har variasjon i arbeidet hver dag, og at ingen dager er like!

Ida Pedersen
SEO-spesialist

Bachelor i Kreativitet, Innovasjon og Forretningsutvikling ved Høyskolen Kristiania.

Hvorfor søkte du?

SEO har alltid interessert meg veldig, og jeg har brukt en del tid på å lære meg opp på egenhånd. Jeg forstod etterhvert at dette er det jeg ønsker å drive med. Så derfor søkte jeg meg til RED dentsu X, slik at jeg både kunne lære av og jobbe med de beste i bransjen.

Hvordan er det å jobbe her?

Jeg stortrives virkelig! Selv med oppstart på hjemmekontor, så har vi nyansatte blitt enormt godt ivaretatt. Vi har fått gode muligheter for å utvikle og tilegne oss ny kunnskap hele tiden, og alle er enormt flinke til å bygge hverandre opp og dele erfaringer. Det er rett og slett en kultur her som jeg virkelig beundrer.

Hva har overrasket deg mest til nå?

Jeg tror nok det som har overrasket meg mest er den enorme tilliten vi har fått, både fra ledelsen så vel som kunder, om at vi kan det vi driver med. Den selvtilliten og tryggheten jeg har fått av det, har vært en fantastisk motivasjon i seg selv.

Katarina Dahl
SEO-spesialist

Bachelor i Markedsføringsledelse og master i strategisk markedsføringsledelse ved Handelshøyskolen BI.

Hvorfor søkte du?

Jeg hadde hørt mye bra om RED dentsu X, både i forhold til det faglige og sosiale. Jeg ønsket å ta del av et større team selv om jeg jobber som spesialist. Jeg visste at RED dentsu X var gode på å jobbe sammen på tvers av fagfelt og avdelinger, dette bidro til at jeg søkte. Under ansettelsesprosessen fikk jeg dessuten et veldig godt inntrykk av de personene som var involvert og som jeg skulle jobbe tett med, dette var viktig for meg og var avgjørende for at jeg endte opp her.

Hvordan er det å jobbe her?

Jeg har lært veldig mye på kort tid på bakgrunn av mye tillit og ansvar, det syntes jeg er veldig motiverende. Dessuten tror jeg at RED dentsu X har et unikt godt samhold.

Hva har overrasket deg mest til nå?

Hvor gode de ansatte er på å holde stemningen god (selv på hjemmekontor) og å hjelpe hverandre når noen har behov for det.

Skrevet av:
a-jobbe-i-red-dentsu-x / /
Send e-postKontakt a-jobbe-i-red-dentsu-x