retail-innovation-2015
retail-innovation-2015
Send e-postKontakt retail-innovation-2015

Retail Innovation 2015

11. mars arrangeres Retail Innovation. Årets viktigste og mest betydelige Retailkonferanse arrangeres som et samarbeid mellom ANFO, Retail Energy og Retail Institute Scandinvia. Retail Energy er Retail Institute Scandinavias representant i Norge.
Publisert: 27. februar, 2015

Operativ kunnskap, konkrete tips og inspirasjon om hva skal til for å lykkes i fremtiden er bare noe av det du får med deg hjem, dersom du melder deg på her.

Fremtidens kjedemarkedsføring

Detaljhandelen står foran store og til dels helt nye utfordringer. Gamle oppskrifter kan nok fortsatt fungere, men i mange tilfeller er de nettopp det som ligger i navnet; gamle! Det som virket i går vil i mange sammenhenger ikke fungere i fremtiden. Kundene vil utfordre oss og vi må legge til rette for morgendagens handleopplevelser. For den vil være annerledes enn tidligere. Ønsker man å lykkes som retailer i fremtiden er det mekanismer som må forstås og utnyttes, i butikk og kommunikasjon.

På Retail Innovation 2015 vil utfordringer og løsninger presenteres, og du vil kunne ta med deg hjem operativ kunnskap som svarer på dine strategier. Dagen skal gi konkrete tips og inspirasjon til deg som enten jobber mot, gjennom eller i detaljhandelen med hva som må til for å lykkes i fremtiden. I tillegg vil prisen Retail Innovation 2015 deles ut til en aktør innenfor retail som har brukt innovasjon aktivt for å lykkes. Se fullt program.

Skrevet av:
retail-innovation-2015 / /
Send e-postKontakt retail-innovation-2015