Ricardo Cuilenheim
Ricardo Cuilenheim
Strategy Director
RED dentsu X
Send e-postKontakt Ricardo Cuilenheim

RED dentsu X søker strategisk rådgiver

RED dentsu X er et av Norges mest anerkjente kreative mediebyråer. Vi leverer innsikt, strategi, mediekjøp, teknologi og kreative tjenester for våre kunder. Slik kan vi sikre langsiktige og bærekraftige løsninger for noen av de meste spennende merkevarene i Norge.
Publisert: 5. april, 2022

RED dentsu x er en del av dentsu, en global konsulent- og byrågruppe og et ledende fagmiljø innen moderne markedsføring. Våre fageksperter og spesialister sitter samlet i nye flotte lokaler i dentsu house i Oslo sentrum. Vi jobber blant annet med større merkevarer som Norsk Tipping, FINN, Oda, Bohus og Ruter, samt vekstselskaper som Storytel, Tibber og Firi m.fl.

Nå søker vi etter en ny strategisk rådgiver til å være med oss på laget.

Føler du at følgende beskrivelse passer til hvem du er?

  • Erfaring med å utarbeide ulike strategier innen marketing/kommunikasjon (hhv. merkevare, kommunikasjon og mediestrategi), samt øvrig arbeid med operasjonalisering av innsikt om til konkrete aksjonspunkter, det seg være forbruker, marked eller annen innsikt.
  • Stor lidenskap for marketing-faget og er alltid oppdatert når det kommer til siste nytt innen research, teori eller annet relevant informasjon for faget.
  • En genuin interesse for mennesker og merkevarer, og hvordan disse to sammen kan skape magi.

 

Da ønsker vi gjerne å høre fra deg!

 

Ta kontakt med Ricardo Cuilenheim på ricardo.cuilenheim@reddentsux.com for mer informasjon om stillingen, eller for å sende din søknad.

 

 

Skrevet av:
Ricardo Cuilenheim / Strategy Director / RED dentsu X
Send e-postKontakt Ricardo Cuilenheim