Inge Hofstad Kjeilen
Inge Hofstad Kjeilen
Innovation Director
RED dentsu X
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen

Vi inviterer til frokostseminar med Dr. Ella Ward (Ehrenberg-Bass)

RED dentsu X inviterer igjen hele bransjen til et gratis digitalseminar 28.oktober. Denne gang med Dr. Ella Ward fra Ehrenberg-Bass, og Ragnar Johansen fra Grilstad. Meld deg på her
Publisert: 14. oktober, 2022

Ehrenberg Bass Institute har de siste 10+ årene virkelig stått frem som den store forkjemperen for profesjonalisering av marketing, gjennom kjente bøker som bl.a. «How Brands Grow» og «Building Distinctive Brand Assets». Kjernen i dette handler om å gå fra å bli sett på som en unødvendig utgift i regnskapet, til en forretningskritisk investering i fremtidig inntjening.

Alt for mange markedsfører ser på marketing som et verktøy for å overtale, fremfor å sikre at noen faktisk tenker på akkurat din merkevare i en gitt situasjon, såkalt salience/mental tilgjengelighet. Det å skulle overtale noen forutsetter at man er i rommet for å fremme sin sak, mens salience/mental tilgjengelighet handler om å faktisk komme inn i rommet. Dette er nåtidens store marketing utfordring: Selskaper, organisasjoner, byråer og markedsavdelinger klarer ikke å komme inn i rommet, men de bruker alt av budsjetter som om de allerede var der.

Hvorfor er dette så viktig å forstå? Og hva betyr det for et selskap? Dette er noe av det vi er så heldige å få Dr. Ella Ward fra Ehrenberg Bass til å fortelle oss 28. oktober kl. 09:00!

dentsu X har igjen gleden av å invitere hele bransjen til et seminar av de ytterst sjeldne! Seminaret er digitalt, gratis og åpent for hele bransjen! Påmelding nederst.

  • Ella Ward (Ehrenberg-Bass Institute for Marketing Science)
  • Ragnar Johansen (Marketing- og innovasjonsdirektør, Grilstad)
  • dentsu X speakere, mer info kommer.

Tid: Fredag 28.oktober kl. 09:00 – 10:30
Sted: Digitalt på Teams

Påmelding her!

Skrevet av:
Inge Hofstad Kjeilen / Innovation Director / RED dentsu X
Inge er leder for innovasjon i RED dentsu X, som inkluderer utvkling av nye produkter, løsninger og teknologier som våre kunder har behov for i sitt markedsføringsarbeid. Inge er også ansvarlig for forretningsutvikling i RdX
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen