Inge Hofstad Kjeilen
Inge Hofstad Kjeilen
Innovation Director
RED dentsu X
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen

RED dentsu X henter seniorkompetanse fra OMD og FINN.no

Etter en vinter med sterk kundevekst er det svært gledelig å kunne ta imot så mange dyktige nye ansatte. Ekstra gledelig er det alltid når vi tar imot en herlig blanding av erfarne seniorer og unge ambisiøse talenter. Velkommen!
Publisert: 10. juni, 2022
På takterrassen til nye Dentsu house: F.v. Martine Torland (Digital Lead RED dentsu X), Heidi Clason (Client Lead RED dentsu X), Silje Hemsen Berg (Client Lead RED dentsu X), Sebastian Zadworny (Digital Activation Lead RED dentsu X), Nora Stølan Ødegaard (Client Lead RED dentsu X)

 

Økt oppdragsmengde fra både eksisterende kunder, samt nye kunder som Ruter, Storytel, Visma Software, AJ Produkter m.fl. gjør at det er behov for nye ansatte, og det er spesielt mange erfarne seniorer som kommer inn denne gang. Dette sikrer at byrået nå blir enda sterkere i rådgivningsleddet med tre nye kundeansvarlige.

 

En av disse er Heidi Clason som kommer over fra mediebyrået OMD. Her har hun de siste 14 årene erfaring fra å jobbe med store kundekontoer som Orkla, ned til mindre prisvinnende merkevarer som Asan hvor hun og teamet i fjor vant gull for beste mediestrategi i Gulltaggen.

Nora Stølan Ødegaard har allerede kommet godt i gang som kundeansvarlig i RED dentsu X og har tidligere erfaring som medierådgiver i OMD samt konsulent i Evry. Siste kundeansvarlige som kommer om bord er Silje Hemsen Berg, som tidligere har tre års erfaring som rådgiver i FINN.no. Silje har også en sterk digital kompetanse fra selskapet Placewise Europe.

 

For å styrke det digitale teamet har Martine Torland kommet om bord som digital lead. Martine kommer fra søsterbyrået i dentsu, iProspect, der hun jobbet som betalte medier spesialist. Før dette har hun erfaring fra Høyer som digital markedsfører. Med seg på det digitale teamet har hun også Sebastian Zadworny som starter som digital activation lead etter å ha fullført bachelorgrad i kommunikasjonsledelse ved Handelshøyskolen BI og jobbet som prosjektkoordinator i det svenske selskapet Säffle AB.

Skrevet av:
Inge Hofstad Kjeilen / Innovation Director / RED dentsu X
Inge er leder for innovasjon i RED dentsu X, som inkluderer utvkling av nye produkter, løsninger og teknologier som våre kunder har behov for i sitt markedsføringsarbeid. Inge er også ansvarlig for forretningsutvikling i RdX
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen