#   /   #   /   #   /   #   /   #   /   #
programmatic_manager
programmatic_manager
Send e-postKontakt programmatic_manager

RED Media Consulting søker Programmatic Manager

RED Media Consulting søker nye, flinke mennesker. Er det deg, eller kjenner du noen som passer til en jobb hos oss?
Publisert: 31. oktober, 2014

RED MEDIA CONSULTING er et norsk medie- og kommunikasjonsbyrå som ble grunnlagt i 2004. Vårt spesialfelt er å utvikle kostnadseffektive kommunikasjonsløsninger via, blant annet, å analysere de nødvendige mekanismene for å aktivere publikum, beherske de nye digitale verktøyene og skape effektivt innhold. Vi hjelper også våre kunder med å utvikle den mest hensiktsmessige strategien for å spre deres markedsførings- og reklameinnhold på best mulig måte. Vi forvalter deres annonsebudsjett og kjøp av reklameplass i alle typer medier, samt optimaliserer deres medieinvesteringer.

RED Media Consulting er den del av RED-Gruppen som består av totalt åtte selskaper som dekker de fleste områder innen medie- og kommunikasjonsmiljøet. Alle selskapene er selvstendige juridiske enheter. RED-Gruppen har som mål å være et av de mest spennende stedene å jobbe og et av de beste stedene å være som kunde. Vi holder til i nyoppussede lokaler i Pilestredet 27 – der St.Olavs gate møter Pilestredet.

 

PROGRAMMATIC MANAGER

RED søker en person som kan være med på å videreutvikle kjernen i det automatiserte digitale annonseproduktet vårt. Markedet vi befinner oss i endrer seg fra dag til dag, og det finnes stadig flere avanserte og automatiserte måter å kjøpe, kontrollere, analysere og optimalisere kampanjer på. Vi ønsker derfor å finne enda en lagspiller som vil jobbe med annonsehåndtering, optimalisering, analyse og tracking. Du blir en viktig del av vår programmatiske avdeling D-matic, hvor vi videreutvikler avdelingen og bygger fagerfaring og gode resultater for våre kunder hver eneste dag.

Stillingen passer godt til deg som har jobbet noen år i media eller med markedsføring, og spesielt interessant innen faget Ad Operations eller har jobbet med programmatiske kjøp tidligere. Det er derimot ikke noe krav, og har du analytiske evner og trives med tall oppfordrer vi deg til å søke!

 

Vi vil gjerne at du har følgende egenskaper:

 • Analytisk: Mye av jobben går ut på å finne det skjulte gullet i relasjonene mellom mange ulike tall. Noen ganger vet vi på forhånd hva vi leter etter, andre ganger må du bruke analysen til å grave frem sammenhenger som ingen andre har sett. Jobben handler om å finne ut hva som skaper effekt.
 • Detalj- og kvalitetsorientert: Kontroll er en viktig oppgave, og et skarpt øye for å se avvik før de får konsekvenser er viktig.
 • Metodisk og systematisk: Dette er ikke jobben for de som liker best å la alle ting flyte, her leter vi etter noen som tar oppgavene fullt ut og sørger for at det blir gjennomført fra start til slutt.
 • Problemløser: Dette er definitivt jobb for en nøtteknekker. Du liker å komme opp med løsninger til problemer og er ikke redd for å ta tak i noe ukjent.

 

HOVEDOPPGAVER:

Jobbe og bidra til videreutvikling av arbeidet med programmatiske kjøp, herunder:

 • Utfordre og utvikle hvordan vi kjøper programmatisk i dag.
 • Bistå på produkt og tjenesteutvikling innen programmatisk kjøp, for å skape gode resultater for våre kunder.
 • Heve kompetansenivået på programmatiske kjøp på tvers av organisasjonen.
 • Teste, vurdere og implementere nye teknologiløsninger.
 • Jobbe hands-on med små og store kundekontoer.
 • Bidra til erfaringsutveksling og læring på tvers av organisasjonen.
 • Sikre gode verifikasjons- og” fraud elimination” rutiner.
 • Bidra sammen med RED Media Consulting`s øvrige digitale ressurser at det finnes gode rapporteringsrutiner.
 • Bidra til at RED Media Consulting tar og beholder en ledende posisjon innen programmatisk markedsføring.

 

Høres det ut til at denne personen kan være deg?

 

RED kan tilby

Stillingen er som skapt for den som vil utvikle seg i et marked som pulserer og vibrerer med energi. Vi tilbyr opplæring for den som er ivrig etter å lære, og vi har gode betingelser for den som lykkes. Miljøet vårt er hektisk og alle har det morsomt på jobb – det får også du!

RED er et dynamisk og innovativt selskap, og vi streber etter å ivareta en sporty og kreativ holdning til vårt arbeid. Vi er en utfordrer i markedet som ofte har en annen innfallsvinkel til markeds- og mediaspørsmål enn våre konkurrenter. Alle initiativ fra våre kolleger, uansett stilling, er alltid velkomne og blir behandlet som en mulighet for å forbedre oss selv eller å skape nye produkter. Våre hovedverdier er kunnskap, dedikasjon, involvering og etterettelighet. Om dette er verdier du også har lyst til å jobbe etter og dele med dine kolleger, så ta kontakt!

 

KONTAKT

For spørsmål vedrørende stillingene kan du ta kontakt med Joakim Sand, tlf 90 55 37 34.

Søknad med CV mottas gjerne på e-post joakim@redmedia.no

Søknadsfrist: Snarest.

Skrevet av:
programmatic_manager / /
Send e-postKontakt programmatic_manager