pa-aret-vaert
pa-aret-vaert
Send e-postKontakt pa-aret-vaert

Hvilken start på året det har vært!

Nå er det snart tid for mange av oss, både kollegaer, kunder, medier og øvrige samarbeidspartnere, å ta en vel fortjent sommerferie.
Publisert: 1. juli, 2016

sak-103Vi i RED Media Consulting ser tilbake på det første halvåret: det er mye spennende som har skjedd, med stor utvikling av byrået, nye veldig dyktige og inspirerende kollegaer, og selvsagt fullt fokus på produktutvikling som skal komme våre kunder til gode! Årets høydepunkt, og faktisk et av de aller største høydepunktene i selskapets historie er å få ta imot prisen som Årets Byrå.

En av de aller gjeveste prisene å motta, da den er basert på våre kunders tilbakemeldinger på samarbeidet vårt, og den jobben vi leverer hver eneste dag. Dette er vi utrolig stolte og ydmyke over. Når våre kunder kårer oss til det beste byrået så er det veldig stort for oss, og vanvittig motiverende.

Når våre kunder kårer oss til det beste byrået så er det veldig stort for oss, og vanvittig motiverende

Tusen takk til våre fantastiske kunder som utfordrer oss hver dag, og tusen takk til alle kollegaer som alltid kombinerer høyt faglig nivå med sterk dedikasjon. Dette er ingen endestasjon for oss – det er en fantastisk motivasjon for å fortsette og utfordre oss selv, våre kunder og våre samarbeidspartnere, og vi gleder oss til  fortsettelsen!

Nå skal vi lade batteriene, og benytte sommeren til ny inspirasjon foran en spennende høst. En høst der vi skal gi jernet og ha fullt fokus på å skape de beste aktivitetene og de beste resultatene for våre kunder.

Vi ønsker dere alle en fin sommer, og vi gleder oss til videre samarbeid!

For en uforpliktende prat, fyll ut skjemaet under:

  • Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.
Skrevet av:
pa-aret-vaert / /
Send e-postKontakt pa-aret-vaert