#   /   #
Inge Hofstad Kjeilen
Inge Hofstad Kjeilen
Innovation Director
RED dentsu X
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen

Norges største nettselskap til RED dentsu X

Elvia AS er resultatet fra sammenslåingen av Hafslund Nett og Eidsiva Nett og leverer strøm til 2 millioner mennesker i Innlandet, Oslo og Viken. Nå samler selskapet sine innholds-, media- og performance-aktiviteter hos RED dentsu X.
Publisert: 8. oktober, 2021

 

Det er store endringer i energibransjen, blant annet ved en ny nettleieforskrift regjeringen vedtok tidligere i år som trer i kraft 1.1.2022, og vil påvirke alle husstander i landet. Som en av de største aktørene i bransjen har Elvia nærmere 40 % av landets befolkning som kunder.

– Med en stor kundemasse og relativt ny merkevare er det en veldig stor og spennende kommunikasjonsoppgave som skal gjøres fremover, og det gleder vi oss masse til, sier kundeansvarlig i RED dentsu X, Matilda Larsson.

 

Byrået vil fremover levere performance-markedsføring, SEO, innholdsproduksjon og medierådgivning for nettselskapet. Administrerende direktør i RED dentsu X, Christian Espeseth, er svært fornøyd med det nye tilskuddet.

– Elvia er en merkevare med stort samfunns- og kundeansvar, der kommunikasjon bidrar til å forvalte akkurat dette. Det er en ekstremt spennende kommunikasjonsoppgave som vi både er stolte og ydmyke for å få ta del i.

 

RED dentsu X vil bidra inn i arbeidet med å bygge kjennskap og kunnskap til Elvias merkevare og samfunnsrolle, men også bistå i utrullingen av ny nettleiemodell. Dette er en kompleks oppgave å formidle, sier Jan-Erik Morken Theien, Leder kundeansvar i Elvia.

– Elvia går inn i en veldig spennende fase der det å bygge troverdighet samt en god relasjon med kundene er viktigere enn noensinne. Den nye nettleiemodellen som trer i kraft neste år er på mange måter en stor utfordring rent kommunikasjonsmessig. Samtidig skal vi også bygge merkevarekjennskap og mental tilgjengelighet hos kunder. En analytisk og strategisk tilnærming til den digitale markedskommunikasjonen vil være en del av løsningen for å nå målene våre. Dette var grunnen til at vi valgte RED dentsu X. Vi er svært fornøyde med å få dem om bord og gleder oss til tiden fremover.

 

Spørsmål kan rettes til:

Christian Espeseth: christian.espeseth@redmedia.no  Tlf. 408 53 000

 

 

 

Skrevet av:
Inge Hofstad Kjeilen / Innovation Director / RED dentsu X
Inge er leder for innovasjon i RED dentsu X, som inkluderer utvkling av nye produkter, løsninger og teknologier som våre kunder har behov for i sitt markedsføringsarbeid. Inge er også ansvarlig for forretningsutvikling i RdX
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen