#   /   #
Inge Hofstad Kjeilen
Inge Hofstad Kjeilen
Innovation Director
RED dentsu X
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen

Firi inngår samarbeid med RED dentsu X – Skal ta kryptovaluta til folket

Firi (tidligere MiraiEx) er Nordens største kryptovalutabørs og et av de raskest voksende selskapene i Norge. Nå satser Firi stort i det skandinaviske markedet og har nylig gjennomført en omfattende byråpitch hvor RED dentsu X kom seirende ut.
Publisert: 3. desember, 2021

Firi ble startet i 2017 og har på kort tid revolusjonert det norske markedet og muligheten for å investere i kryptovaluta. Med enkle og brukervennlige løsninger som innlogging og innbetaling med Vipps, samt tryggheten ved at tjenesten er registrert hos Finanstilsynet, har selskapet opplevd en enorm vekst. Kryptovalutabørsen brukes av over 110 000 nordmenn, og bare i 2021 har selskapet fått over 100,000 nye kunder. Firi er nå klar for ytterligere satsing og vekst i Norge og Norden.

Med seg på denne reisen har Firi valgt RED dentsu X som sin byråpartner, som fremover vil levere mediestrategi, mediekjøp, performance og innholdsproduksjon.

 

Administrerende direktør i RED dentsu X, Christian Espeseth, forteller at han er svært fornøyd med at kryptovalutabørsen nå samarbeider med byrået.

– Firi er en veldig spennende merkevare i en svært spennende og ny bransje. Med enkle brukervennlige løsninger bygget på en solid plattform, har selskapet store ambisjoner for utvikling og vekst i tiden som kommer. Å få bidra på denne reisen med alle våre fagområder fra innsikt og mediestrategi til performance og teknologi inspirerer teamet og resten av byrået stort. Det er i kundeforhold som dette vår RED dentsu X metode virkelig får skinne, og vi kan sikre solid samhandling på alle deler av kundereisen. Vi er veldig glade for tilliten Firi har gitt oss, og gleder oss til tiden fremover!

 

Marius Høgevold, COO i Firi, forteller at mediebyråets engasjement og teamets interesse og kunnskap om kryptomarkedet var utslagsgivende for byråvalget.

– Firi har tatt store steg på markedsføring de siste månedene, og tiden var nå inne for å velge et mediebyrå. RED dentsu X viste et stort engasjement underveis i prosessen, og vi  fikk et kompetent og erfarent team med relevant erfaring fra andre scale-ups. Vi har nå de beste forutsetninger for å vokse videre i raskt tempo, samtidig som vi ivaretar og styrker merkevaren Firi.

 

Byrået vil jobbe tett med Curamando som allerede jobber med Firi på SEO, CRO og digital rådgivning.

Skrevet av:
Inge Hofstad Kjeilen / Innovation Director / RED dentsu X
Inge er leder for innovasjon i RED dentsu X, som inkluderer utvkling av nye produkter, løsninger og teknologier som våre kunder har behov for i sitt markedsføringsarbeid. Inge er også ansvarlig for forretningsutvikling i RdX
Send e-postKontakt Inge Hofstad Kjeilen