#   /   #   /   #
er-internett-sexy-igjen
er-internett-sexy-igjen
Send e-postKontakt er-internett-sexy-igjen

Er internett blitt sexy igjen?

Vi jobber i en bransje hvor endringene skjer stadig raskere og raskere, og viktigheten av å være tilpasningsdyktig med tanke på hva markedet krever, blir stadig større.
Publisert: 8. juli, 2014

Vi har selv opplevd å få noen slag i bakhodet, og er derfor opptatt av at vi rigger oss til å være en nåtids -og fremtidsrettet leverandør av webløsninger.

La oss spole tilbake til 2010.  Steve Jobs annonserer flash sin død. HTML5 er dét som gjelder. Plutselig så internett ut som om det hadde stått stille i ti år. Tiden for smekre flashsider var over. Nå var det søkbarhet , dynamiske sider, Big Data og content som sto i fokus. Som produksjonsbyrå var dette et slag i bakhodet. Vi var vant til å bruke video og animasjoner, alt pakket inn i trygge flashrammer. Var det så nøye at siden ikke var søkbar eller fungerte på alle plattformer? Vår kjernekompetanse var (nesten) over natta revet bort.

Flash i dag?

Men man må være tilpasningsdyktig, ikke sant? Snu seg rundt, finne nye løsninger, tilpasse seg. Eksempelet på dette så vi året etter på Gulltaggen. Årets vinner var en side for Moods of Norway laget kun i HTML5. Her var det gjort nybrottsarbeid. Hvor mange overtidstimer som ble lagt ned på den jobben er nok for lengst fortrengt. Alt dette for å få til noe som minnet om en lite imponerende flashside fra 2001. Ikke virket den på Ipad heller. Til stående ovasjoner ble siden kåret til årets beste. Bransjen hyllet siden i en blanding av begeistring og frykt. Hvor er vi så fire år seinere? Fikk Steve Jobs rett igjen? Jada. I dag er det bare et fåtall sider som blir produsert i flash. Alle har tilpasset seg og selvfølgelig klarer vi å lage sexy sider igjen.Plastikk har alt som skal til for å lage spennende sider. Vi har in house kompetanse på film, design, 3D, animasjon og koding. Vi er klare for å gjøre nybrottsarbeid. Det er ingen grunn til å ikke være sexy. Igjen!

Inspirasjon

Skrevet av:
er-internett-sexy-igjen / /
Send e-postKontakt er-internett-sexy-igjen